2019年度
Effects of spontaneous exercise on NASH pathology in the CDAHFD-fed mouse model
Yuya Kitada, Shiori Ikeda, Atsushi Miura, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.3.
Fish oil ameliorates cognitive impairment by suppressing hippocampal inflammation and amyloid-beta deposition
Sachiko Okue, Mai Takahashi, Riku Orihara, Eimi Ishikawa, Ayako Ueno, Takashi Saito, Takaomi C. Saido, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.3.
The effects of diallyl trisulfide derived from garlic on NF-κB signaling in macrophage
Hirona Morishita, Sachiko Okue, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.3.
Hiroki Kosaka, Yori Ozaki-Masuzawa, Rino Abiru, Keigo Kawate, Yuki Kohno, Atsushi
Miura, Morichika Konishi, Nobuyuki Itoh, Asako Takenaka, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The mechanism of FGF21-induced suppression of liver lipid accumulation during protein malnutrition
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.2.
The host immunoresponsiveness influences probiotic functions of inulin
Yu Arima, Kenjiro Shiozawa, Masayuki Noguchi, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.4.
A novel antiobesity effect of garlic compound mediated through miRNA
Takahiro Watanabe, Ayana Ikeda, Kiki Seo, Atsushi Miura, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
The 7th International Conference on Food Factors (Kobe) 2019.12.4.
渡辺高大、阿部 真理奈、三浦 徳、増澤 依、細野 崇、関 泰一郎
Diallyl trisulfideの抗肥満作用と脂質代謝関連遺伝子の発現について
第34回 日本香辛料研究会(福岡)2019年11月8日
奥江 紗知子、高橋 舞、石川瑛未、植野絢子、折原 陸、齊滕貴志、西道隆臣、増澤(尾崎)依、細野 崇、関 秦一郎
Fish oil は AD モデルマウスの認知機能低下を予防する
第 38 回日本認知症学会学術集会(新宿)2019年11月8日
北田祐也、三浦 徳、池田志織、増澤(尾崎) 依、細野 崇、関 泰一郎
CDAHFD 給餌 NASH モデルマウスに対する自発運動の影響
日本農芸化学会関東支部 2019年度 支部大会(筑波)2019年9月7日
Anti-inflammation mechanism of diallyl trisulfide derived from garlic
Hirona Morishita. Yuya KuraishI, Mizuki Nakayama, Sachiko Okue, Yori Ozaki-Masuzawa, Takashi Hosono, Taiichiro Seki
2019 International Garlic Symposium (Hiroshima) 2019.5.29.
Evaluation of platelet aggregation inhibitory activity of garlic flavor compounds and their analogues
Takashi Hosono, Natsumi Nakaguchi, Asuka Sato, Yori Ozaki-Masuzawa, Taiichiro Seki
2019 International Garlic Symposium (Hiroshima) 2019.5.29.
Prevention of cardiovascular diseases by garlic-derived sulfur compounds - Inhibition of platelet function and coagulation pathway by allyl sulfide -
Taiichiro Sekl. Natsumi Nakaguchi, Mami Yaguchi, Yori Masuzawa-Ozaki, Takashi Hosono
2019 International Garlic Symposium (Hiroshima) 2019.5.29.
奥江 紗知子、榮 まな、伊藤 翼、大倉 匠海、三浦 徳、増澤 (尾崎) 依、細野 崇、関 泰一郎
魚油の抗肥満作用メカニズムの解明
第73回日本栄養・食糧学会大会(静岡) 2019年5月19日
森下 裕菜、倉石 優也、中山 満月、奥江 紗知子、増澤 (尾崎) 依、細野 崇、関 泰一郎
ガーリック由来香気成分diallyl trisulfideの抗炎症メカニズムの解明
第73回日本栄養・食糧学会大会(静岡) 2019年5月19日
有馬 悠、加藤 万侑、川合 眞子、平田 悠人、増澤 (尾崎) 依、細野 崇、関 泰一郎
水溶性食物繊維イヌリンがマウスの腸内環境に及ぼす影響
第73回日本栄養・食糧学会大会(静岡) 2019年5月18日
小坂 浩輝、川端 航太、我蛭 莉乃、増澤 (尾崎) 依、小西 守周、伊藤 信行、細野 崇、竹中 麻子、関 泰一郎
タンパク質低栄養により誘導される肝臓脂質蓄積メカニズムの解明
第73回日本栄養・食糧学会大会(静岡) 2019年5月18日
細野 崇、中口 夏美、佐藤 明日香、増澤(尾崎) 依、関 泰一郎
ガーリック香気化合物とその類似体の血小板凝集抑制活性の評価
第73回日本栄養・食糧学会大会(静岡) 2019年5月18日
池田 彩菜、三浦 徳、瀬尾 希来、渡辺 高大、増澤(尾崎) 依、細野 崇、関 泰一郎
miRNAに着目したガーリック由来香気成分の抗肥満作用に関する研究
日本農芸化学会2019年度大会(東京) 2019年3月24日
世良 悠夏、児山 有希、渡邊 美優、三浦 徳、増澤(尾﨑) 依、細野 崇、関 泰一郎
高脂肪食給餌マウスのエネルギー代謝に関する研究
日本農芸化学会2019年度大会(東京) 2019年3月24日
三浦 徳、木原 正峰、世良 悠夏、日高 なつみ、渡辺 高大、増澤(尾﨑) 依、細野 崇、関 泰一郎
薬物性肝障害の再生過程におけるマクロファージ除去の影響
日本農芸化学会2019年度大会(東京) 2019年3月24日